26 de noviembre de 2011

TALLER D'AMIGURUMIS: REGALA'T O REGALA'L

En aquest taller coneixerem les tècniques i els punts bàsics per fer amigurumis o figuretes de ganxet en tres dimensions.

Aprendre’m a fer el cercle màgic, a teixir en espiral, a fer augments i disminucions, a llegir els patrons i a donar forma als vostres ninots i creacions.

L’amigurumi és una tècnica del ganxet nascuda a Japó que consisteix a crear figures tridimensionals i amb volum. Permet fer des de petits animalets fins a objectes quotidians de tota mena. A partir d’una tècnica molt senzilla i els punts bàsics del ganxet, les possibilitats són infinites

És preferible saber fer punt baix i cadeneta.
Aquelles persones que no sàpiguen res de ganxet, podran aprendre a fer els punts i parts bàsiques, i els alumnes avançats podran realitzar figures més complexes.

Material necessari: ganxets del 3 o 3,5, llana de colors, guata per farcir, tisores, agulla i fil per brodar. Podeu adquirir-lo el mateix dia a la botiga.

Places limitades a un màxim de 8 persones (s’ha de reservar).


Dates i horaris: a triar entre:
- divendres 13 gener, de 17h a 20h
- dissabte 14 de gener, de 10,30h a 13,30h.
- dissabte 14 de gener, de17h a 20h.

Preu del taller:
- 30 eur sense material
- 37 eur amb material

Si vols regalar aquest curs per Nadal a algú, hem elaborat uns bonics VALS REGAL en forma de targetó de Nadal a la mateixa botiga.


Més informació: aritogores@gmail.com




Moltes gràcies a totes les persones que heu participat en el taller d'Iniciació als Amigurumis. HA ESTAT TOT UN ÉXIT!!!
Fins aviat,
Mª Carmen